Kaufland е една от водещите вериги за бързооборотни стоки с дългогодишна история, която започва в Германия през 30-те години на миналия век.

Компанията е динамично развиваща се в Германия и в още 6 европейски държави: Чехия, Словакия, Румъния, Хърватска, Полша и България. Към момента в нашите 1236 филиала работят над 150 500 служители.

Първият хипермаркет Kaufland в България отваря врати през месец март 2006 г. До момента откритите филиали в страната са 56. Заедно с нашите над 6500 служители ние сме един от най-големите работодатели в България. 

В нашите хипермаркети клиентите ни могат да избират от около 20 000 вида стоки - разнообразие от различни марки, привлекателни собствени марки и широка гама регионални продукти. За отличното обслужване на клиентите се грижат нашите мотивирани, добре обучени служители.

Централният ни склад в с. Стряма, Пловдивско е сред най-големите и модерни логистични центрове на Балканския полуостров. Ежедневно десетки камиони го напускат, натоварени с хиляди палета стока. С изключително модерната система за работа нашите служители се грижат за правилното комисиониране на стоките, отправящи се към нашите хипермаркети.

Кариера в Кауфланд

Кауфланд предлага разнообразни възможности за успешно изграждане на професионалното Ви бъдеще.

Тук Ви очакват атрактивно заплащане, открити принципи на ръководене и сърдечни колеги.

Всеки наш служител получава и допълнително здравно застраховане, ваучери за храна, а за нашите служители в Централния ни склад в с. Стряма осигуряваме уютен стол за хранене, както и безплатен транспорт от близките населени места. 

Вие предпочитате да работите в екип и цените стабилността, откритостта и надеждността?

Това означава, че тук сте на правилното място!

 

За повече информация ни посетете на www.kaufland.bg