АББ функционира в България чрез една компания с централен офис в София, както и с офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ в страната се намират в гр. Петрич – за продукти ниско напрежение, в гр. Севлиево – за продукти високо напрежение, и в гр. Раковски – за продукти ниско и средно напрежение. Компанията разполага и със сервизен център за турбокомпресори в гр. Варна, както и с Общ център по счетоводство и човешки ресурси в гр. Раковски. АББ има над 2100 служители в България.

  • Ако търсите работа, която да има смисъл, работа по глобални проекти и възможност да участвате в създаването на утрешните технологии, елате  и вземете участие в енергийната и производствена революция.
  • В АББ ние сме отдадени на нашите служители, така както сме отдадени на нашия бизнес
  • Време ли е да преразгледате вашето бъдеще?
  • Ние работим по едни от най-големите предизвикателства, пред които е изправен света днес.
  • За 100 години ние сме измислили много начини да захраним света с електроенергия и да подобрим производителността. Много пъти видяхме как съвременните технологии, големите придизвикателства и международният опит променят кариерата на опитните професионалисти с големи амбиции.
  • Нашите служители получават едно от най-високите нива на подкрепа, развитие и възможности в целия бизнес свят.

Стремим се нашите служители да получават всичко необходимо за да реализират потенциала си, разчитайки на комбинация от структурирано управление на талантите и възможност за обучения.

В АББ има повече от 150 000 служители, които имат  техните собствени цели и стремежи. Тъй като ние вярваме, че служителите се представят най-ефективно, когато техните интереси и умения отговарят на работата им, ние се опитваме да направим възможно това перфектно съответствие.

Хиляди нови възможности се откриват всяка година и зависи само от нашите служители, да преимат тяхното следващо предизвикателство, тъй като те разбират най-добре какво ги вълнува. Те са отговорни за проектирането на своята кариера, в същото време ние им предлагаме многобройни процеси  и инструменти, за да подкрепим тяхното развитие.

Ние правим възможно личното развитите и израстване, предлагайки открит диалог, конструктивна обратна връзка, обмяна на знания и възможности за стъпка напред в тяхната кариера в различни насоки, като работа по различни проекти, смяна на различни направления на нашия бизнес и различни функции или географско местоположение.

http://new.abb.com/bg/careers